Σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες – Στο νοσοκομείο το παιδί και οι γονείς του

Σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες – Στο νοσοκομείο το παιδί και οι γονείς του

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην Λάρνακα το πρωί της Πέμπτης 22 Απριλίου.

Συγκεκριμένα γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά σε διώροφη οικία στην περιοχή Αγίου Γεωργίου στην Λάρνακα.

Η οικογένεια που διαμένει στην οικία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για να λάβουν τις Πρώτες Βοήθεις για προληπτικούς λόγους, ανάμεσα τους και ένα παιδί.

Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της και μέλη της Αστυνομίας, όπου φρουρούν την οικία μέχρι να γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις για ανεύρεση της αιτίας που προκάλεσε την φωτιά.

Στην οικία έχουν προκληθεί μεγάλες υλικές ζημιές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2026, στη Λευκωσία η συνάντηση του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου  ηγέτη στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Khassim Diagne, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE