Μόλις 19 ετών προμήθευε ναρκωτικά στην Λεμεσό - Τον τσάκωσαν μέλη του ΟΠΕ

Μόλις 19 ετών προμήθευε ναρκωτικά στην Λεμεσό - Τον τσάκωσαν μέλη του ΟΠΕ

Στη σύλληψη νεαρού ηλικίας 19 χρόνων, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας.

Ο 19χρονος συνελήφθη από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού, λίγο πριν τις 4.30 χθες Τετάρτη 22 Απριλίου το απόγευμα, σε περιοχή της Λεμεσού, όπου αυτός εντοπίστηκε να κινείται πεζός.

Σε έρευνα που έγινε, τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν σε τσαντάκι μέσης που έφερε ο ύποπτος, 12 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 69 γραμμαρίων περίπου, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας στην οποία υπήρχαν ίχνη κάνναβης. 

Ο 19χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE