Μόλις 19 ετών προμήθευε ναρκωτικά στην Λεμεσό - Τον τσάκωσαν μέλη του ΟΠΕ

Μόλις 19 ετών προμήθευε ναρκωτικά στην Λεμεσό - Τον τσάκωσαν μέλη του ΟΠΕ

Στη σύλληψη νεαρού ηλικίας 19 χρόνων, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας.

Ο 19χρονος συνελήφθη από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού, λίγο πριν τις 4.30 χθες Τετάρτη 22 Απριλίου το απόγευμα, σε περιοχή της Λεμεσού, όπου αυτός εντοπίστηκε να κινείται πεζός.

Σε έρευνα που έγινε, τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν σε τσαντάκι μέσης που έφερε ο ύποπτος, 12 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 69 γραμμαρίων περίπου, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας στην οποία υπήρχαν ίχνη κάνναβης. 

Ο 19χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Υπέκυψε χθες βράδυ (13/02) στα τραύματά της η Lakpadoma Sherpa, 26 ετών από το Νεπάλ, η οποία νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, μετά από οδική σύγκρουση στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE