Πως η ομάδα που ΘΑΥΜΑΖΑΝ πολλοί, έμεινε από βενζίνη…

Πως η ομάδα που ΘΑΥΜΑΖΑΝ πολλοί, έμεινε από βενζίνη…

Η ομάδα που θαύμαζαν για 6-7 μήνες, όχι μόνο οι χιλιάδες οπαδοί της, αλλά και αρκετοί άλλοι ποδοσφαιρόφιλοι, έμεινε από βενζίνη την τελευταία εβδομάδα.


Η ΑΕΛ μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών, σχεδόν χάλασε όσα έχτισε με κόπο και ιδρώτα από το περασμένο Καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE