Χαρμόσυνα νέα: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαρμόσυνα νέα: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη είναι ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

Γνωρίστηκαν ένα βράδυ στη Θεσσαλονίκη, πριν από 6 χρόνια όπου η Γαλάτεια ήταν θαμώνας στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος, ενώ η σχέση τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους Άγγελου, τον Ιούλιο του 2018.

Μέσα από ανάρτηση στο Instagram, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει σε λίγους μήνες και το δεύτερο μωράκι τους. Η είδηση αυτή τους έδωσε μεγάλη χαρά, αφού ήθελαν κάποια στιγμή να χαρίσουν ένα αδερφάκι στον γιο τους.

«Γράφουμε ιστορία... #round2» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Δείτε τις αναρτήσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου με τις οποίες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Ολλανδία στέλνει φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο - Μπαράζ πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

LIVE: Η Ολλανδία στέλνει φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο - Μπαράζ πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE