Χαρμόσυνα νέα: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαρμόσυνα νέα: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη είναι ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

Γνωρίστηκαν ένα βράδυ στη Θεσσαλονίκη, πριν από 6 χρόνια όπου η Γαλάτεια ήταν θαμώνας στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος, ενώ η σχέση τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους Άγγελου, τον Ιούλιο του 2018.

Μέσα από ανάρτηση στο Instagram, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει σε λίγους μήνες και το δεύτερο μωράκι τους. Η είδηση αυτή τους έδωσε μεγάλη χαρά, αφού ήθελαν κάποια στιγμή να χαρίσουν ένα αδερφάκι στον γιο τους.

«Γράφουμε ιστορία... #round2» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Δείτε τις αναρτήσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου με τις οποίες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE