Χαρμόσυνα νέα: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαρμόσυνα νέα: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη είναι ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

Γνωρίστηκαν ένα βράδυ στη Θεσσαλονίκη, πριν από 6 χρόνια όπου η Γαλάτεια ήταν θαμώνας στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος, ενώ η σχέση τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους Άγγελου, τον Ιούλιο του 2018.

Μέσα από ανάρτηση στο Instagram, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει σε λίγους μήνες και το δεύτερο μωράκι τους. Η είδηση αυτή τους έδωσε μεγάλη χαρά, αφού ήθελαν κάποια στιγμή να χαρίσουν ένα αδερφάκι στον γιο τους.

«Γράφουμε ιστορία... #round2» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Δείτε τις αναρτήσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου με τις οποίες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE