Χαρμόσυνα νέα: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαρμόσυνα νέα: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη είναι ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

Γνωρίστηκαν ένα βράδυ στη Θεσσαλονίκη, πριν από 6 χρόνια όπου η Γαλάτεια ήταν θαμώνας στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος, ενώ η σχέση τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους Άγγελου, τον Ιούλιο του 2018.

Μέσα από ανάρτηση στο Instagram, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει σε λίγους μήνες και το δεύτερο μωράκι τους. Η είδηση αυτή τους έδωσε μεγάλη χαρά, αφού ήθελαν κάποια στιγμή να χαρίσουν ένα αδερφάκι στον γιο τους.

«Γράφουμε ιστορία... #round2» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Δείτε τις αναρτήσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου με τις οποίες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.