Προχωρεί με την μεταμόσχευση η Νικολέτα Χρυσάνθου- Δότης ο πατέρας της- Συγκινεί το μήνυμά της

Προχωρεί με την μεταμόσχευση η Νικολέτα Χρυσάνθου- Δότης ο πατέρας της- Συγκινεί το μήνυμά της

Μήνυμα ελπίδας στέλνει η Νικολέτα Χρυσάνθου από την Έμπα της επαρχίας Πάφου, η οποία νοσηλεύεται με λευχαιμία σε Νοσοκομείο στο Ισραήλ.

Σε σχετική ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρει πως έβγαλε μυελό και αναμένουν τα αποτελέσματα για να προχωρήσουν στη μεταμόσχευση, όπου δότης θα είναι ο πατέρας της. 

Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας της, λέει πως αφίχθη στο Ισραήλ με «90% λευχαιμία και μηδαμινές ελπίδες ζωής». Λέει ακόμη πως «φτάσαμε να ξεπεράσουμε το ρεκόρ με λιγότερο από 10% από τις πρώτες κιόλας μέρες της θεραπείας» ενώ ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξή του.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE