Κλειστά λόγω κορωνοϊού η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας και το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου

Κλειστά λόγω κορωνοϊού η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας και το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου

Κλειστά λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού παραμένουν σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας και το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου.

 
Η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το κοινό, ότι «ενόψει των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και λόγω εντοπισμού επιβεβαιωμένου κρούσματος, θα είναι κλειστά τα γραφεία της μέχρι τέλος της ημέρας για τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου και της διαδικασίας απολύμανσης του χώρου».
 
Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «σήμερα, Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 θα παραμείνει κλειστό για απολύμανση το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.