Λεμεσός: Σύλληψη 58χρονου Κύπριου με ευρωπαϊκό ένταλμα – Μέλος εγκληματικής οργάνωσης

Λεμεσός: Σύλληψη 58χρονου Κύπριου με ευρωπαϊκό ένταλμα – Μέλος εγκληματικής οργάνωσης

Χειροπέδες σε 58χρονο με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, πέρασε η Αστυνομία στην Λεμεσό.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν σήμερα στην σύλληψη 58χρονου Κύπριου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαίο ένταλμα σύλληψης για υπόθεση συγκρότησης και ένταξης  σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης) που διαπράχθηκαν μεταξύ 2017-2018 στην Ελλάδα.

Ο εκζητουμενος παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με όρους όπως καταθέσει 10000 ευρώ σε μετρητά, 10000 ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή Στοπ Λιστ και να παρουσιάζεται τρεις φορές την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό και όρισε την υπόθεση στις 5/6 για να απαντήσει ο εκζητουμενος κατά ποσό συγκατατίθεται στην έκδοση του στις Ελληνικές αρχές .

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE