Λεμεσός: Σύλληψη 58χρονου Κύπριου με ευρωπαϊκό ένταλμα – Μέλος εγκληματικής οργάνωσης

Λεμεσός: Σύλληψη 58χρονου Κύπριου με ευρωπαϊκό ένταλμα – Μέλος εγκληματικής οργάνωσης

Χειροπέδες σε 58χρονο με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, πέρασε η Αστυνομία στην Λεμεσό.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν σήμερα στην σύλληψη 58χρονου Κύπριου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαίο ένταλμα σύλληψης για υπόθεση συγκρότησης και ένταξης  σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης) που διαπράχθηκαν μεταξύ 2017-2018 στην Ελλάδα.

Ο εκζητουμενος παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με όρους όπως καταθέσει 10000 ευρώ σε μετρητά, 10000 ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή Στοπ Λιστ και να παρουσιάζεται τρεις φορές την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό και όρισε την υπόθεση στις 5/6 για να απαντήσει ο εκζητουμενος κατά ποσό συγκατατίθεται στην έκδοση του στις Ελληνικές αρχές .

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE