ΥΠΑΜ: Κανονικά η αθλητική δοκιμασία των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές

 ΥΠΑΜ: Κανονικά η αθλητική δοκιμασία των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές

Η αθλητική δοκιμασία των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές θα πραγματοποιηθεί κανονικά, παρά τα νέα περιοριστικά μέτρα που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πριν από την έναρξη της αθλητικής δοκιμασίας θα διενεργείται τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) σε όλους τους υποψήφιους και καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής δοκιμασίας θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για τη μετάβαση των υποψηφίων στο χώρο που θα διεξαχθεί η αθλητική δοκιμασία δεν απαιτείται η αποστολή γραπτού μηνύματος (sms).

Σε περίπτωση ελέγχου, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιδεικνύουν αντίγραφο του δελτίου Συμμετοχής στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2021 του μηχανογραφικού συστήματος της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, αναφέρει το ΥΠΑΜ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.