Στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 93 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 93 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Ενενήντα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα τις τελευταίες 24 ώρες μετά από τη διενέργεια 8.164 διαγνώσεων.

Σύμφωνα με τον «υπουργό υγείας» Ουνάλ Ουστέλ, 2 από τα νέα κρούσματα έφθασαν από το εξωτερικό, 21 είναι από ιχνηλάτηση, και 70 είναι λοιμώξεις εντός της κοινότητας. Τα 33 είναι από τη Λευκωσία, 23 από την Κερύνεια, 10 από την Αμμόχωστο, 2 από την Μόρφου και 2 από την Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5.882 (29 θάνατοι).

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.