Στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 93 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 93 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Ενενήντα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα τις τελευταίες 24 ώρες μετά από τη διενέργεια 8.164 διαγνώσεων.

Σύμφωνα με τον «υπουργό υγείας» Ουνάλ Ουστέλ, 2 από τα νέα κρούσματα έφθασαν από το εξωτερικό, 21 είναι από ιχνηλάτηση, και 70 είναι λοιμώξεις εντός της κοινότητας. Τα 33 είναι από τη Λευκωσία, 23 από την Κερύνεια, 10 από την Αμμόχωστο, 2 από την Μόρφου και 2 από την Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5.882 (29 θάνατοι).

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE