Στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 93 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 93 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Ενενήντα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα τις τελευταίες 24 ώρες μετά από τη διενέργεια 8.164 διαγνώσεων.

Σύμφωνα με τον «υπουργό υγείας» Ουνάλ Ουστέλ, 2 από τα νέα κρούσματα έφθασαν από το εξωτερικό, 21 είναι από ιχνηλάτηση, και 70 είναι λοιμώξεις εντός της κοινότητας. Τα 33 είναι από τη Λευκωσία, 23 από την Κερύνεια, 10 από την Αμμόχωστο, 2 από την Μόρφου και 2 από την Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5.882 (29 θάνατοι).

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE