Μεταγραφή που θα συζητηθεί… κάπως – Θα είναι η 5η του ομάδα στην Κύπρο

Μεταγραφή που θα συζητηθεί… κάπως – Θα είναι η 5η του ομάδα στην Κύπρο

Τα τελευταία 24ωρα σε μία από της πόλεις της Κύπρου… βουίζει σε αθλητικά στέκια πως ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί μονάχα σε ομάδες της χώρας μας έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του σε μεγάλη ομάδα.

Ο Αιχμηρός αυτό που γνωρίζει είναι ότι η ομάδα στην οποία είναι αυτή τη σεζόν ο ποδοσφαιριστής είναι… αδιάφορη, πλέον, στο πρωτάθλημα, μιας και ο όποιος στόχος έθεσε το περασμένο καλοκαίρι δεν εκπληρώθηκε, ενώ υπήρχαν και περιόδοι σε αυτή τη χρονιά που η ομάδα πέρασε αρκετά δύσκολα.

 

Διαβάστε στο themasports όλο το κείμενο (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE