ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αλέξης Σοφοκλέους περπάτησε για τον Σύνδεσμο Αυτισμού της επαρχίας Αμμοχώστου

Ο Αλέξης Σοφοκλέους περπάτησε για τον Σύνδεσμο Αυτισμού της επαρχίας Αμμοχώστου

Ο εθελοντής πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους περπάτησε στην Αγία Νάπα για στήριξη του Συνδέσμου Αυτισμού της επαρχίας Αμμοχώστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «στο Διεθνές Πάρκο Γλυπτικής τερμάτισε το Σάββατο 24 Απριλίου ο πεζοπόρος εθελοντής Αλέξης Σοφοκλέους, ο οποίος  περπάτησε από το Fig Tree Bay μέχρι το Πάρκο Γλυπτικής με στόχο τη στήριξη του Συνδέσμου Αυτισμού της Επαρχίας Αμμοχώστου».
 
Τον κ. Σοφοκλέους  και τους πεζοπόρους που τον συνόδευαν υποδέχθηκε στο Διεθνές Πάρκο Γλυπτικής, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου, ο οποίος «τους συνεχάρη και εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της αξιέπαινης αυτής πρωτοβουλίας. Ταυτόχρονα διαβεβαίωσε ότι τέτοιες προσπάθειες που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση  της κοινωνίας για τα δικαιώματα και την ευημερία των συνανθρώπων μας με αυτισμό, ο Δήμος Αγίας Νάπας τις επικροτεί αλλά και τις στηρίζει με κάθε τρόπο».  
 
Σημείωσε ακόμα ότι «αποτελεί υποχρέωση όλων μας να συμβάλουμε στη σωστή ενημέρωση του κοινού, καταρρίπτοντας μύθους και εικασίες που τυχόν να υπάρχουν αναφορικά με τον αυτισμό. Ταυτόχρονα πρέπει να  βοηθήσουμε τις οικογένειες με αυτιστικά παιδιά  και τους αντίστοιχους Συνδέσμους, ούτως ώστε τα άτομα αυτά να έχουν τη δυνατότητα ισότιμης ένταξης στην κοινωνία».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top