Τροχαίο με πολύ σοβαρές υλικές ζημιές στην Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο με πολύ σοβαρές υλικές ζημιές στην Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 18:00 το απόγευμα, πριν την έξοδο του Γενικού Νοσοκομείου, όταν δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο υπήρξαν σοβαρές υλικές ζημιές, όπως μπορεί να διαπιστωθεί και από τις πιο κάτω φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE