Για την κορυφή η Ομόνοια – Θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της η ΑΕΛ

Για την κορυφή η Ομόνοια – Θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της η ΑΕΛ

Η Ομόνοια φιλοξενεί την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, για την 8η αγωνιστική του α’ ομίλου του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που θα έχει στραμμένα πάνω του όλα τα φώτα.

Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη για να ξανανέβουν στην κορυφή και να βάλουν εκ νέου πίεση στον Απόλλωνα, που σε ισοβαθμία υπερτερούν του τριφυλλιού. Παράλληλα η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ είναι αήττητη από αυτή του Ντούσαν Κέρκεζ τη φετινή σεζόν (δύο νίκες και μια ισοπαλία) και θέλει να διευρύνει το σερί της. Αυτό όμως, είναι δευτερεύον μπροστά στο τρίποντο για να πάει το άγχος ξανά στην πλευρά των κυανολεύκων.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports (εδώ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE