ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021: Έτοιμα τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021: Έτοιμα τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει ότι τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων, που εγγράφηκαν στο συμπληρωματικό εκλογικό κατάλογο της 2ας Απριλίου 2021, έχουν ετοιμαστεί και διαβιβασθεί στους οικείους Κοινοτάρχες. Καλούνται οι νέοι εκλογείς όπως φροντίσουν για την παραλαβή τους από τους Κοινοτάρχες των Κοινοτήτων ή των Ενοριών τους.

Σημειώνεται ότι τα εκλογικά βιβλιάρια, θα βρίσκονται στα χέρια των Κοινοταρχών μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης 27 Μαΐου 2021 και στη συνέχεια θα επιστραφούν στα Γραφεία των Επάρχων, απ’ όπου θα μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι εκλογείς ακόμα και την ημέρα των εκλογών.

Επισημαίνεται το γεγονός ότι οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν παρουσιάζοντας το εκλογικό τους βιβλιάριο είτε το δελτίο ταυτότητάς τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE