ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021: Έτοιμα τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021: Έτοιμα τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει ότι τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων, που εγγράφηκαν στο συμπληρωματικό εκλογικό κατάλογο της 2ας Απριλίου 2021, έχουν ετοιμαστεί και διαβιβασθεί στους οικείους Κοινοτάρχες. Καλούνται οι νέοι εκλογείς όπως φροντίσουν για την παραλαβή τους από τους Κοινοτάρχες των Κοινοτήτων ή των Ενοριών τους.

Σημειώνεται ότι τα εκλογικά βιβλιάρια, θα βρίσκονται στα χέρια των Κοινοταρχών μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης 27 Μαΐου 2021 και στη συνέχεια θα επιστραφούν στα Γραφεία των Επάρχων, απ’ όπου θα μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι εκλογείς ακόμα και την ημέρα των εκλογών.

Επισημαίνεται το γεγονός ότι οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν παρουσιάζοντας το εκλογικό τους βιβλιάριο είτε το δελτίο ταυτότητάς τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.