ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021: Έτοιμα τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021: Έτοιμα τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει ότι τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων, που εγγράφηκαν στο συμπληρωματικό εκλογικό κατάλογο της 2ας Απριλίου 2021, έχουν ετοιμαστεί και διαβιβασθεί στους οικείους Κοινοτάρχες. Καλούνται οι νέοι εκλογείς όπως φροντίσουν για την παραλαβή τους από τους Κοινοτάρχες των Κοινοτήτων ή των Ενοριών τους.

Σημειώνεται ότι τα εκλογικά βιβλιάρια, θα βρίσκονται στα χέρια των Κοινοταρχών μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης 27 Μαΐου 2021 και στη συνέχεια θα επιστραφούν στα Γραφεία των Επάρχων, απ’ όπου θα μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι εκλογείς ακόμα και την ημέρα των εκλογών.

Επισημαίνεται το γεγονός ότι οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν παρουσιάζοντας το εκλογικό τους βιβλιάριο είτε το δελτίο ταυτότητάς τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE