Χειροπέδες σε 41χρονο – ‘Μπούκαρε’ σε κουρείο και έκλεψε την μηχανή

Χειροπέδες σε 41χρονο – ‘Μπούκαρε’ σε κουρείο και έκλεψε την μηχανή

Yπό κράτηση τέθηκε 41χρονος για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κουρείου στην επαρχία Πάφου .



Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες από ιδιοκτήτη κουρείου ηλικίας 30 ετών  μόνιμο κάτοικο Χλώρακας ότι κλάπηκε από το κουρείο του που διατηρεί στη Χλώρακα μια μηχανή κουρέματος.  

Από περαιτέρω εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου προέκυψε μαρτυρία  εναντίον 41χρονου Ελληνοκυπρίου ο οποίος φέρεται να θεάθηκε να μπαίνει στο κατάστημα του παραπονούμενου και να κλέβει τη μηχανή.

Ο 41χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση  στα αστυνομικά κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε  στην κατοικία του ανεβρέθηκε η κλαπείσα μηχανή κουρέματος μαζί με τον φορτιστή της.

Σήμερα ο 41χρονος θα κατηγορηθεί γραπτώς και η υπόθεση θα καταχωρηθεί στην Εισαγγελία για ποινική δίωξη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.