ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δηλώνει έτοιμος να πάει Δικαστήριο ο Αρχιεπίσκοπος: «Πιένουν στα καφέ και στες υπεραγορές ο ένας πάνω στον άλλο»

Δηλώνει έτοιμος να πάει Δικαστήριο ο Αρχιεπίσκοπος: «Πιένουν στα καφέ και στες υπεραγορές ο ένας πάνω στον άλλο»

Έτοιμος να πάει στο Δικαστήριο σε περίπτωση που καταγγελθεί για παραβίαση των μέτρων, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι, ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε πως: «Εγώ από την πρώτη στιγμή, από πέρυσι, ήμουν πιο αυστηρός από την Κυβέρνηση και προσπαθώ να βοηθήσω την Κυβέρνηση, ειδικότερα τον Υπουργό Υγείας. Οι θέσεις μου δεν άλλαξαν καθόλου.» 

Την ίδια ώρα είπε πως είπε πως ρώτησε ειδικούς για το αν μπορεί να μεταδοθεί ο ιός με την απόσταση που θα έχουν πιστοί και του είπαν πως αποκλείεται: «Άρα είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορεί να μεταδοθεί ο ιός από μέσα στην Εκκλησία», είπε χαρακτηριστικά.

«Μετά τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, κάποιοι αδελφοί που δεν πιστεύουν στην μάσκα, ούτε στον ιό, αντέδρασαν και θα καλούσαν συλλήβδην τον κόσμο να μπαίνει στην Εκκλησία και να κάθεται ο ένας δίπλα από τον άλλο. Ήρθα και διαφώνησα κάθετα με την Κυβέρνηση. Έμεινα αυστηρός και είπα ότι θα κάνουμε αυτά και αυτά τα μέτρα», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά την αλλαγή στα μέτρα και το γεγονός πως δεν θα χρειάζεται να αποστέλλουν SMS για να πάνε στην εκκλησία είπε: «Πιένουν στα καφέ ο ένας πάνω στον άλλο, πιένουν στες υπεραγορές, ο ένας πάνω στον άλλο. Εγώ θέλω να βοηθήσω τον υπουργό, αλλά δεν είναι παιδάκια να τα κάνω στρατά και απορώ γιατί δεν καταλαβαίνω».

Τέλος τόνισε πως: «Εγώ θα χαρώ στον Καθεδρικό Ναό που θα είμαι, να έρθει η Αστυνομία να μας καταγγείλει όλους. Θα καλέσω τους επαΐοντες ιατρούς ενώπιον Δικαστηρίου να απαντήσουν εκείνοι. Εγώ έμαθα να είμαι υπεύθυνος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top