ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό 5ήμερη κράτηση τέσσερα πρόσωπα για την υπόθεση πάρτι στην Ίνεια

Υπό 5ήμερη κράτηση τέσσερα πρόσωπα για την υπόθεση πάρτι στην Ίνεια

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τεσσάρων προσώπων, μίας 47χρονης και τριών νεαρών ηλικίας 25, 26 και 27 ετών, για υπόθεση παράνομης συνάθροισης, οχλαγωγίας, επίθεσης και πρόκλησης βαριάς και πραγματικής σωματικής βλάβης, παρεμπόδιση μελών της Αστυνομίας κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους, κοινής επίθεσης, δημόσιας εξύβρισης, απειλής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και για αδικήματα που αφορούσαν τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε το Σάββατο το απόγευμα όταν τρεις αστυνομικοί, ένας πυροσβέστης και στέλεχος της Ε.Φ. δέχθηκαν επίθεση και τραυματίσθηκαν από πρόσωπα, που διασκέδαζαν σε πάρτι σε κατοικία στην Ίνεια της επαρχίας Πάφου. 

Περιπολικά της Αστυνομίας, μετέβησαν στο χωριό Ίνεια  μετά από καταγγελία ότι διεξαγόταν πάρτι με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού προσώπων και φέρονται να δέχθηκαν επίθεση όταν ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες ότι θα τους καταγγείλουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πάρτι 25 με τη συμμετοχή περίπου ατόμων διεξαγόταν σε κοινή αυλή τριών κατοικιών. Στο μεταξύ το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό όλων των συμμετεχόντων στο πάρτι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top