Πρόεδρος Αναστασιάδης: Βρίσκομαι στη Γενεύη με αποφασιστικότητα και πολιτική βούληση

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Βρίσκομαι στη Γενεύη με αποφασιστικότητα και πολιτική βούληση

Την αποφασιστικότητα και την πολιτική του βούληση για δημιουργία των απαραίτητων προϋποθέσεων για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter.


"Βρίσκομαι στη Γενεύη με αποφασιστικότητα και πολιτική βούληση, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να επαναρχίσει μια ουσιαστική διαπραγμάτευση για επίλυση του Κυπριακού", αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE