Πάνος Καλίδης: Αποκάλυψε αν πλήρωσε τη ρήτρα για την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor

Πάνος Καλίδης: Αποκάλυψε αν πλήρωσε τη ρήτρα για την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor

Πριν από λίγες ημέρες ο Τριαντάφυλλος αιφνιδίασε τους πάντες στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, όταν ζήτησε από τον κόσμο να τον ψηφίσει για να αποχωρήσει, προκειμένου να δυναμώσει η ομάδα του και να επιστρέψει και πάλι στις νίκες.

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι, όπως είχε κάνει δηλαδή και ο Πάνος Καλίδης.

Όπως έγινε ωστόσο γνωστό στη συνέχεια, η οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς υπάρχουν ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών.

Αν δηλαδή κάποιος παίκτης αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς, τότε δεν αποκλείεται βάσει της ρήτρας, να πάρει τα μισά χρήματα από αυτά που έχει συμφωνήσει με την παραγωγή. Η ρήτρα ωστόσο θα ενεργοποιηθεί μόνο αν ο Ατζούν Ιλιτζαλί το επιθυμεί και μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τέτοια πρόθεση.

Και μπορεί η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη να μην επηρέασε τόσο πολύ τη ροή του Survivor, ωστόσο, στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου τα πράγματα ήταν πιο σύνθετα. Αυτό καθώς αν ο αγαπημένος τραγουδιστής αποχωρούσε σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού, που βαδίζει προς την τελική του ευθεία, θα δημιουργούνταν αριθμητικό πρόβλημα και πρόβλημα ροής.

Ο Πάνος Καλίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης αναφέρθηκε στην οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor και την περιβόητη ρήτρα που υπάρχει. Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, η ρήτρα υπάρχει και αν θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί μπορεί να την ενεργοποιήσει. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE