Θα στηρίξουν 'το όραμα για δύο κράτη' στη Γενεύη, λέει ο Ερντογάν

Θα στηρίξουν 'το όραμα για δύο κράτη' στη Γενεύη, λέει ο Ερντογάν

Ο Ερσίν Τατάρ θα θέσει στην ημερήσια διάταξη της Γενεύης το "όραμα των δύο κρατών, που βασίζεται στην κυριαρχική ισότητα κι εμείς ως Τουρκία θα το στηρίξουμε", δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν. 

Στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου με τον Τ/κ ηγέτη, ο Ερντογάν είπε ότι φιλοξένησε τον κ. Τατάρ πριν από το Υπουργικό Συμβούλιο. “Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας συζητήσαμε την άτυπη συνάντηση 5 συν 1, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη. "Ο Τατάρ θα πάρει στην ημερήσια διάταξη το όραμα των δύο κρατών, που βασίζεται στην κυριαρχική ισότητα. Κι εμείς ως Τουρκία θα στηρίξουμε το όραμα αυτό. Δεν θα ανεχτούμε τη νοοτροπία που προσπαθεί να καταδικάσει την Κύπρο σε αδιέξοδο και προσπαθεί να εκφοβίσει τους Τ/κ με εμπάργκο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της συνάντησης θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους Τ/κ αδελφούς μας”, είπε. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.