Θα στηρίξουν 'το όραμα για δύο κράτη' στη Γενεύη, λέει ο Ερντογάν

Θα στηρίξουν 'το όραμα για δύο κράτη' στη Γενεύη, λέει ο Ερντογάν

Ο Ερσίν Τατάρ θα θέσει στην ημερήσια διάταξη της Γενεύης το "όραμα των δύο κρατών, που βασίζεται στην κυριαρχική ισότητα κι εμείς ως Τουρκία θα το στηρίξουμε", δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν. 

Στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου με τον Τ/κ ηγέτη, ο Ερντογάν είπε ότι φιλοξένησε τον κ. Τατάρ πριν από το Υπουργικό Συμβούλιο. “Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας συζητήσαμε την άτυπη συνάντηση 5 συν 1, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη. "Ο Τατάρ θα πάρει στην ημερήσια διάταξη το όραμα των δύο κρατών, που βασίζεται στην κυριαρχική ισότητα. Κι εμείς ως Τουρκία θα στηρίξουμε το όραμα αυτό. Δεν θα ανεχτούμε τη νοοτροπία που προσπαθεί να καταδικάσει την Κύπρο σε αδιέξοδο και προσπαθεί να εκφοβίσει τους Τ/κ με εμπάργκο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της συνάντησης θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους Τ/κ αδελφούς μας”, είπε. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE