Συγκίνηση για ζευγάρι της κυπριακής σόουμπιζ: Τα 1α γενέθλια του γιου τους [εικόνες]

Συγκίνηση για ζευγάρι της κυπριακής σόουμπιζ: Τα 1α γενέθλια του γιου τους [εικόνες]

Σε κλίμα συγκίνησης, με λιγοστούς φίλους αλλά και πάρα πολλούς από βιντεοκλήση ο διεθνής μας ποδοσφαιριστής Βαλεντίνος Σιέλης και η σύζυγος του Φλωρεντία Σαββίδου γιόρτασαν τα 1α γενέθλια του γιού τους Κυπριανού.

Tο ζευγάρι που βρίσκεται στην Νότια Κορέα δεν είχαν μαζί τους στην ιδιαίτερη αυτή μέρα τους φίλους τους απο Κύπρο και έτσι επέλεξαν να τους βλέπουν μέσω βιντεοκλήσης.

Διαβάστε στο lifenewscy όλο το κείμενο (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE