«Οι προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη δεν είναι πολύ υψηλές»

«Οι προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη δεν είναι πολύ υψηλές»

Δεν υπάρχουν πολύ υψηλές προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη 5+1 για το Κυπριακό που ξεκινά σήμερα στη Γενεύη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πηγή στο Παλάτι των Εθνών που έχει γνώση των δεδομένων σε σχέση με τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.


"Οι προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη δεν είναι πολύ υψηλές", είπε η πηγή αυτή στο ΚΥΠΕ, αναφερόμενη στην άτυπη διάσκεψη που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE