«Οι προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη δεν είναι πολύ υψηλές»

«Οι προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη δεν είναι πολύ υψηλές»

Δεν υπάρχουν πολύ υψηλές προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη 5+1 για το Κυπριακό που ξεκινά σήμερα στη Γενεύη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πηγή στο Παλάτι των Εθνών που έχει γνώση των δεδομένων σε σχέση με τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.


"Οι προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη δεν είναι πολύ υψηλές", είπε η πηγή αυτή στο ΚΥΠΕ, αναφερόμενη στην άτυπη διάσκεψη που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE