«Οι προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη δεν είναι πολύ υψηλές»

«Οι προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη δεν είναι πολύ υψηλές»

Δεν υπάρχουν πολύ υψηλές προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη 5+1 για το Κυπριακό που ξεκινά σήμερα στη Γενεύη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πηγή στο Παλάτι των Εθνών που έχει γνώση των δεδομένων σε σχέση με τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.


"Οι προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη δεν είναι πολύ υψηλές", είπε η πηγή αυτή στο ΚΥΠΕ, αναφερόμενη στην άτυπη διάσκεψη που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE