«Οι προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη δεν είναι πολύ υψηλές»

«Οι προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη δεν είναι πολύ υψηλές»

Δεν υπάρχουν πολύ υψηλές προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη 5+1 για το Κυπριακό που ξεκινά σήμερα στη Γενεύη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πηγή στο Παλάτι των Εθνών που έχει γνώση των δεδομένων σε σχέση με τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.


"Οι προσδοκίες για την άτυπη διάσκεψη δεν είναι πολύ υψηλές", είπε η πηγή αυτή στο ΚΥΠΕ, αναφερόμενη στην άτυπη διάσκεψη που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.