Προκηρύχθηκαν και επίσημα οι Βουλευτιξκές εκλογές

Προκηρύχθηκαν και επίσημα οι Βουλευτιξκές εκλογές

Ο Γενικός Έφορος Εκλογής γνωστοποιεί ότι ο Υπουργός Εσωτερικών, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων για διάλυσή της, προκηρύσσει πρόωρες Βουλευτικές Εκλογές για την 30η Μαΐου 2021, με διατάγματα που δημοσιεύονται στη σημερινή έκδοση της Επίσημης Εφημερίδας της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται πως ως ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων έχει οριστεί η 12η Μαΐου 2021 και πως, σε περίπτωση που υποβληθούν περισσότερες υποψηφιότητες από τις βουλευτικές έδρες κατά εκλογική περιφέρεια, η ψηφοφορία θα διενεργηθεί την Κυριακή 30 Μαΐου 2021.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE