Στο Intercontinental για συνάντηση με Αναστασιάδη ο ΥΠΕΞ Ελλάδας

Στο Intercontinental για συνάντηση με Αναστασιάδη ο ΥΠΕΞ Ελλάδας

Στο ξενοδοχείο Intercontinental στη Γενεύη μετέβη γύρω στις 1900 τοπική ώρα (20:00 ώρα Κύπρου) ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, για τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με τη συμμετοχή και του ΥΠΕΞ, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Προηγήθηκε η διμερής συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στο πλαίσιο της άτυπης διάσκεψης 5+1 για το Κυπριακό που ξεκίνησε σήμερα στη Γενεύη.

Απόψε ο ΓΓ του ΟΗΕ παραθέτει δεξίωση για τους επικεφαλεις και μέλη των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στην άτυπη διάσκεψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE