Πλήρη στήριξη στην επίλυση Κυπριακού στη βάση ψηφισμάτων ΣΑ και ευρωπαϊκού κεκτημένου εξέφρασε ο Δένδιας

Πλήρη στήριξη στην επίλυση Κυπριακού στη βάση ψηφισμάτων ΣΑ και ευρωπαϊκού κεκτημένου εξέφρασε ο Δένδιας

Πλήρη στήριξη στην επίλυση του Κυπριακού στη βάση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, εξέφρασε ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας, ο οποίος συναντήθηκε απόψε στη Γενεύη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στην παρουσία του ΥΠΕΞ, Νίκου Χριστοδουλίδη.


Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter αναφέρεται πως υπάρχει ένας διαρκής και στενός συντονισμός Ελλάδας και Κύπρου και πως επιβεβαιώθηκε η πλήρης στήριξη για επίλυση του Κυπριακού στη βάση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE