Άφιξη Ράαμπ στη Γενεύη και μήνυμα στήριξης επανέναρξης των διαπραγματεύσεων

Άφιξη Ράαμπ στη Γενεύη και μήνυμα στήριξης επανέναρξης των διαπραγματεύσεων

Με μία φωτογραφία του να αποβιβάζεται από το αεροσκάφος που τον μετέφερε στη Γενεύη ανήγγειλε μέσω Twitter λίγο πριν από τις 9 τοπική ώρα ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ την άφιξη του στην ελβετική πόλη για την άτυπη πενταμερή για το Κυπριακό υπό τα Ηνωμένα Έθνη.


«Προσγειώθηκα στη Γενεύη για να παραστώ στις 5+Ην. Έθνη συνομιλίες επί της λύσης του Κυπριακού, που φιλοξενεί ο Αντόνιο Γκουτέρες. Το Ηνωμένο Βασίλειο θα εργαστεί για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με στόχο μια δίκαιη και διαρκή λύση του Κυπριακού ζητήματος», έγραψε ο κ. Ράαμπ στο λογαριασμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE