Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά σε αποθήκη με εξαρτήματα πλοίων στην Λεμεσό

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά σε αποθήκη με εξαρτήματα πλοίων στην Λεμεσό

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 4:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Απριλίου, μετά από πληροφορία για πυρκαγιά σε αποθήκη σε περιοχή της Λεμεσού.

Η αποθήκη περιείχε εξοπλισμό και εξαρτήματα πλοίων. Για την κατάσβεση της φωτιά ανταποκρίθηκαν της Υπηρεσίας από το σταθμό της Λεμεσού με 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα. 

Η πυρκαγιά που τέθηκε υπό έλεγχο, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό που αναφέρεται πιο πάνω.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται στον χώρο για τελικές κατασβέσεις, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE