Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά σε αποθήκη με εξαρτήματα πλοίων στην Λεμεσό

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά σε αποθήκη με εξαρτήματα πλοίων στην Λεμεσό

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 4:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Απριλίου, μετά από πληροφορία για πυρκαγιά σε αποθήκη σε περιοχή της Λεμεσού.

Η αποθήκη περιείχε εξοπλισμό και εξαρτήματα πλοίων. Για την κατάσβεση της φωτιά ανταποκρίθηκαν της Υπηρεσίας από το σταθμό της Λεμεσού με 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα. 

Η πυρκαγιά που τέθηκε υπό έλεγχο, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό που αναφέρεται πιο πάνω.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται στον χώρο για τελικές κατασβέσεις, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Υπήρξε μια διεξοδική ανταλλαγή απόψεων»

Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Υπήρξε μια διεξοδική ανταλλαγή απόψεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE