Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά σε αποθήκη με εξαρτήματα πλοίων στην Λεμεσό

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά σε αποθήκη με εξαρτήματα πλοίων στην Λεμεσό

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 4:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Απριλίου, μετά από πληροφορία για πυρκαγιά σε αποθήκη σε περιοχή της Λεμεσού.

Η αποθήκη περιείχε εξοπλισμό και εξαρτήματα πλοίων. Για την κατάσβεση της φωτιά ανταποκρίθηκαν της Υπηρεσίας από το σταθμό της Λεμεσού με 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα. 

Η πυρκαγιά που τέθηκε υπό έλεγχο, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό που αναφέρεται πιο πάνω.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται στον χώρο για τελικές κατασβέσεις, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE