Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά σε αποθήκη με εξαρτήματα πλοίων στην Λεμεσό

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά σε αποθήκη με εξαρτήματα πλοίων στην Λεμεσό

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 4:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Απριλίου, μετά από πληροφορία για πυρκαγιά σε αποθήκη σε περιοχή της Λεμεσού.

Η αποθήκη περιείχε εξοπλισμό και εξαρτήματα πλοίων. Για την κατάσβεση της φωτιά ανταποκρίθηκαν της Υπηρεσίας από το σταθμό της Λεμεσού με 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα. 

Η πυρκαγιά που τέθηκε υπό έλεγχο, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό που αναφέρεται πιο πάνω.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται στον χώρο για τελικές κατασβέσεις, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE