ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

'Πονοκέφαλος' στις Αρχές διάρρηξη που έγινε πριν από 5 μήνες - Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο

'Πονοκέφαλος' στις Αρχές διάρρηξη που έγινε πριν από 5 μήνες - Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά για την υπόθεση μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου προχώρησαν στη σύλληψη 20χρονου και ακολούθως χθες Τρίτη 27 Απριλίου σε δεύτερη σύλληψη 25χρονου.

Όπως αναφέρει γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, την 1η Νοεμβρίου διεπράχθη διάρρηξη σε κατοικία στην Κάτω Πάφο ιδιοκτησίας 64χρονου από την οποία κλάπηκε μια συσκευή τάμπλετ, μια συσκευή ελέγχου του σακχάρου και η τραπεζική πιστωτική του κάρτα. 

Αργότερα ενημερώθηκε από την τράπεζα του ο παραπονούμενος ότι η ώρα 21:45 της ίδιας ημέρας έγινε χρήση της κάρτας του σε περίπτερο στην Πάφο και αγοράστηκαν εμπορεύματα αξίας 11 ευρώ. Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην κατοικία αλλά και στο περίπτερο για επιτόπιες εξετάσεις. Όπως διαφάνηκε, οι δράστες εντοπίζονται στο περίπτερο να χρησιμοποιούν συγκεκριμένο αυτοκίνητο, του οποίου εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης είναι μόνιμος κάτοικος Πάφου, ηλικίας 64 ετών.

Ακολούθως ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οχήματος συνελήφθη και στην κατάθεση του κατονόμασε άλλα δύο πρόσωπα 25 και 20 ετών, ωστόσο εναντίον του δεν προέκυψε οτιδήποτε.
Αργότερα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 20χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης για δύο ημέρες, το οποίο λήγει αύριο Μεγάλη Πέμπτη.

Χθες συνελήφθη και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 25 ετών στη Λάρνακα. Μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και τέθηκε υπό κράτηση . 

Ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται από την Αστυνομία. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των δύο, την κάρτα τους την προμηθεύτηκαν από άλλο πρόσωπο, το οποίο αναμένεται να ανακριθεί προκειμένου να διαφανεί το αληθές των ισχυρισμών τους. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top