ΕΛΛΑΔΑ: Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου από αυτοσχέδια κροτίδα- Γέμισε λάστιχο με μπαρούτι

ΕΛΛΑΔΑ: Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου από αυτοσχέδια κροτίδα- Γέμισε λάστιχο με μπαρούτι

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αττικής μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται ένας 17χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά χθες το βράδυ, έπειτα από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας, στην κοινότητα Βουπράσιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο 17χρονος, ο οποίος βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, επιχείρησε να ενεργοποιήσει αυτοσχέδια κροτίδα, αποτελούμενη από λάστιχο που είχε γεμίσει με μπαρούτι. Όμως, για άγνωστο λόγο, η αυτοσχέδια κροτίδα εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί χέρι και στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά ο 17χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, κυρίως λόγω των τραυμάτων που έχουν προκληθεί στο δεξί χέρι του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE