Απελπισία με επιδόματα που δεν δόθηκαν την ώρα που ανακοινώνονται άλλα - Ανακοίνωση ΣΥΜΕΑ

Απελπισία με επιδόματα που δεν δόθηκαν την ώρα που ανακοινώνονται άλλα - Ανακοίνωση ΣΥΜΕΑ

Ο ΣΥΜΕΑ σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι τα επιδόματα πανδημίας αυτοεργοδοτουμένων ακόμα εκκρεμούν και ζητεί από την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου όπως προχωρήσει σε διευθετήσεις του όλου θέματος.

Όπως αναφέρει, «έχουμε δεχθεί ένα κατακλυσμό τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων, με κόσμο που έχει φθάσει στα όρια της απελπισίας. Κάποιοι αυτοεργοδοτούμενοι δεν έχουν λάβει κανένα επίδομα μέχρι τώρα, για κάποιους το εφάπαξ των 1000 ευρώ εκκρεμεί, άλλοι περιμένουν ακόμα το επίδομα του Νοέμβρη 2020, Δεκέμβρη 2020 και Γενάρη 2021, κάποιοι άλλοι δεν δικαιούνται επίδομα, αφού δεν έχουν λογιστή να τους συμπληρώσει τα απαραίτητα έντυπα».

Αναμένουμε, σημειώνεται, από την Υπουργό Εργασίας να δώσει απαντήσεις σχετικά με τα επιδόματα πανδημίας που εκκρεμούν τόσους μήνες.
 
«Απαιτούμε άμεση στήριξη προς τις μικρές επιχειρήσεις και αυτοεργοδοτούμενους που αφέθηκαν αβοήθητοι», προστίθεται.
 
 ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE