Απελπισία με επιδόματα που δεν δόθηκαν την ώρα που ανακοινώνονται άλλα - Ανακοίνωση ΣΥΜΕΑ

Απελπισία με επιδόματα που δεν δόθηκαν την ώρα που ανακοινώνονται άλλα - Ανακοίνωση ΣΥΜΕΑ

Ο ΣΥΜΕΑ σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι τα επιδόματα πανδημίας αυτοεργοδοτουμένων ακόμα εκκρεμούν και ζητεί από την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου όπως προχωρήσει σε διευθετήσεις του όλου θέματος.

Όπως αναφέρει, «έχουμε δεχθεί ένα κατακλυσμό τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων, με κόσμο που έχει φθάσει στα όρια της απελπισίας. Κάποιοι αυτοεργοδοτούμενοι δεν έχουν λάβει κανένα επίδομα μέχρι τώρα, για κάποιους το εφάπαξ των 1000 ευρώ εκκρεμεί, άλλοι περιμένουν ακόμα το επίδομα του Νοέμβρη 2020, Δεκέμβρη 2020 και Γενάρη 2021, κάποιοι άλλοι δεν δικαιούνται επίδομα, αφού δεν έχουν λογιστή να τους συμπληρώσει τα απαραίτητα έντυπα».

Αναμένουμε, σημειώνεται, από την Υπουργό Εργασίας να δώσει απαντήσεις σχετικά με τα επιδόματα πανδημίας που εκκρεμούν τόσους μήνες.
 
«Απαιτούμε άμεση στήριξη προς τις μικρές επιχειρήσεις και αυτοεργοδοτούμενους που αφέθηκαν αβοήθητοι», προστίθεται.
 
 ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..