Τίτλοι τέλους: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης

Τίτλοι τέλους: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης

Τίτλοι τέλους για τη σχέση του Μιχάλη Μουρούτσου και της Μαρίας Δελόγκα, οι οποίοι τράβηξαν χωρισμούς δρόμους μετά από έναν περίπου χρόνο κοινής πορείας, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό την Μ. Τετάρτη

«Ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι εδώ και λίγο καιρό μόνος του. Είχε σχέση εδώ και ένα χρόνο με τη Μαρία Δελόγκα. Είχαν κατά καιρούς κάνει πάρα πολλές αναρτήσεις. Ο καιρός πέρασε, η σχέση τους δεν προχώρησε και εδώ και λίγο καιρό έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, δεν είναι ζευγάρι πια. Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, δεν έχουν τσακωθεί», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

Το ζευγάρι κρατούσε όσο καιρό ήταν μαζί πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Η Μαρία Δελόγκα είναι χορεύτρια, ενώ στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον Πάρη Κασιδόκωστα και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE