Τίτλοι τέλους: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης

Τίτλοι τέλους: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης

Τίτλοι τέλους για τη σχέση του Μιχάλη Μουρούτσου και της Μαρίας Δελόγκα, οι οποίοι τράβηξαν χωρισμούς δρόμους μετά από έναν περίπου χρόνο κοινής πορείας, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό την Μ. Τετάρτη

«Ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι εδώ και λίγο καιρό μόνος του. Είχε σχέση εδώ και ένα χρόνο με τη Μαρία Δελόγκα. Είχαν κατά καιρούς κάνει πάρα πολλές αναρτήσεις. Ο καιρός πέρασε, η σχέση τους δεν προχώρησε και εδώ και λίγο καιρό έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, δεν είναι ζευγάρι πια. Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, δεν έχουν τσακωθεί», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

Το ζευγάρι κρατούσε όσο καιρό ήταν μαζί πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Η Μαρία Δελόγκα είναι χορεύτρια, ενώ στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον Πάρη Κασιδόκωστα και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.