Άτυπη Πενταμερής: Ξεκινούν οι διμερείς συναντήσεις του Γ.Γ. του ΟΗΕ

Άτυπη Πενταμερής: Ξεκινούν οι διμερείς συναντήσεις του Γ.Γ. του ΟΗΕ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη Ολομέλεια της άτυπης Πενταμερής δίνοντας έτσι την αρχή για τις διμερείς συναντήσεις του ΓΓ με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. 

Με συμμετοχή 1 συν 5, ο ΓΓ των ΗΕ θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας  Μεβλούτ Τσαβούσογλου στις 3μμ (ώρα Κύπρου) και μια ώρα αργότερα θα ακολουθήσει διμερής συνάντηση του με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια.

Στις 5μμ (ώρα Κύπρου), ο ΓΓ των ΗΕ θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Ντόμινικ Ράαμπ και μία ώρα αργότερα με τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ. Στις 7μμ ο ΓΓ των ΗΕ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Θα ακολουθήσει συνάντηση της ολομέλειας της διάσκεψης, στις 8μμ (ώρα Κύπρου) και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα παρακαθίσουν σε δείπνο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE