Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Κύπριος- «Ζητώ συγνώμη, η σύντροφός μου είναι έγκυος»

Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Κύπριος- «Ζητώ συγνώμη, η σύντροφός μου είναι έγκυος»

Στη σύλληψη Τουρκοκύπριου αλλά και Ελληνοκύπριου προχώρησαν την Τρίτη 4/12/2020 οι κατοχικές Αρχές με την υπόθεση να οδηγείται ενώπιον ψευδοδικαστηρίου για επιβολή ποινής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο μετά από επιχείρηση της ψευδοαστυνομίας στην κατεχόμενη Λευκωσία συνελήφθη ο Ahmet Kilisli και ένας Ελληνοκύπριος του οποίου δημοσιεύονται τα στοιχεία αλλά και φωτογραφίες.

Σημειώνεται στα δημοσιεύματα πως για τη σύλληψή τους «ασκήθηκε η ανάλογη βία» αφού οι δύο φαίνεται πως προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης.

Την Τετάρτη τόσο ο Τουρκοκύπριος όσο και ο Ελληνοκύπριος οδηγήθηκαν ενώπιον λεγόμενου «Δικαστηρίου» όπου μετά από έκθεση των γεγονότων και παρέμβαση των συνηγόρων τους φυλακίστηκαν σε 15 και 10 μήνες φυλάκιση αντίστοιχα.

Αναφορικά με τον Ε/κ (που του επιβλήθηκε ποινή 10 μηνών) με τα αρχικά Γ.Κ σημειώνεται σε δημοσιεύμα της ΥENI DUZEN ότι παραδέχθηκε ενοχή, ζήτησε συγνώμη για την πράξη του και ζήτησε την επιείκεια του «δικαστηρίου» καθώς η σύντροφός του είναι έγκυος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.