Επανέλαβε και σε Ράαμπ τη θέση για δύο κράτη ο Τσαβόυσογλου

Επανέλαβε και σε Ράαμπ τη θέση για δύο κράτη ο Τσαβόυσογλου

«Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι ότι οι νέες διαπραγματεύσεις δεν είναι μεταξύ δύο κοινοτήτων, αλλά μεταξύ δύο κρατών», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τούρκος ΥΠΕΞ μετά την συνάντηση του με τον Βρετανό ΥΠΕΞ, Ντομίνικ Ραάμπ.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον κύριο Τσαβούσογλου στην συνάντηση των δύο τους επιβεβαίωσαν ότι υποστηρίζουν πλήρως «το νέο όραμα λύσης της τουρκοκυπριακής πλευράς»


Η ανάρτηση του Μεβλουτ Τσαβούσογλου:
«Συναντηθήκαμε με τον Υπουργό Εξωτερικών Ντομίνικ Ραάμπ στη Γενεύη.
- Επιβεβαιώσαμε ότι υποστηρίζουμε πλήρως το νέο όραμα λύσης της τουρκοκυπριακής πλευράς.
Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι ότι οι νέες διαπραγματεύσεις δεν είναι μεταξύ δύο κοινοτήτων, αλλά μεταξύ δύο κρατών.»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE