ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ: Χριστάκης Τζιοβάνης – Ασκεί το δικαίωμα της σιωπής

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ: Χριστάκης Τζιοβάνης – Ασκεί το δικαίωμα της σιωπής

Μετά τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, καταθέτει αυτή την ώρα ο Χριστάκης Τζιοβάνης, ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών.

Ο παραιτηθείς βουλευτής, επικαλέστηκε κι εκείνος το δικαίωμα της σιωπής, έχοντας στο πλευρό του, τον δικηγόρο Αντώνη Δημητρίου.

Στις 16.27 ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του.

Το κείμενο ανανεώνεται...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE