ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ: Χριστάκης Τζιοβάνης – Ασκεί το δικαίωμα της σιωπής

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ: Χριστάκης Τζιοβάνης – Ασκεί το δικαίωμα της σιωπής

Μετά τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, καταθέτει αυτή την ώρα ο Χριστάκης Τζιοβάνης, ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών.

Ο παραιτηθείς βουλευτής, επικαλέστηκε κι εκείνος το δικαίωμα της σιωπής, έχοντας στο πλευρό του, τον δικηγόρο Αντώνη Δημητρίου.

Στις 16.27 ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του.

Το κείμενο ανανεώνεται...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE