ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ: Χριστάκης Τζιοβάνης – Ασκεί το δικαίωμα της σιωπής

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ: Χριστάκης Τζιοβάνης – Ασκεί το δικαίωμα της σιωπής

Μετά τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, καταθέτει αυτή την ώρα ο Χριστάκης Τζιοβάνης, ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών.

Ο παραιτηθείς βουλευτής, επικαλέστηκε κι εκείνος το δικαίωμα της σιωπής, έχοντας στο πλευρό του, τον δικηγόρο Αντώνη Δημητρίου.

Στις 16.27 ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του.

Το κείμενο ανανεώνεται...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE