ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ: Χριστάκης Τζιοβάνης – Ασκεί το δικαίωμα της σιωπής

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ: Χριστάκης Τζιοβάνης – Ασκεί το δικαίωμα της σιωπής

Μετά τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, καταθέτει αυτή την ώρα ο Χριστάκης Τζιοβάνης, ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών.

Ο παραιτηθείς βουλευτής, επικαλέστηκε κι εκείνος το δικαίωμα της σιωπής, έχοντας στο πλευρό του, τον δικηγόρο Αντώνη Δημητρίου.

Στις 16.27 ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του.

Το κείμενο ανανεώνεται...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE