ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter, οι 5+1 έχουν συγκεντρωθεί στην ελβετική πόλη «σε μια προσπάθεια να θέσουν σε κίνηση τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού».
Στο ίδιο μήνυμα ο κ. Ράαμπ σημείωσε ότι «όλες οι πλευρές πρέπει να εργαστούν από κοινού για να πετύχουν μία δίκαιη και διαρκή λύση του κυπριακού ζητήματος».
Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία της συνάντησης της ολομέλειας της σύσκεψης υπό τον κ. Γκουτέρες.
Σύμφωνα με βρετανική πηγή, η αντιπροσωπεία του Ηνωμένου Βασιλείου στη Γενεύη περιμένει να ολοκληρωθούν οι συναντήσεις της ημέρας για να προβεί σε μια πλήρη αξιολόγηση των δεδομένων που θα έχουν διαμορφωθεί.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις