«Σημαντική στιγμή» η άτυπη πενταμερής λέει ο Ράαμπ

«Σημαντική στιγμή» η άτυπη πενταμερής λέει ο Ράαμπ

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Ντόμινικ Ράαμπ χαρακτήρισε «σημαντική στιγμή» την έναρξη της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης για την Κύπρο στη Γενεύη υπό τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες.


Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter, οι 5+1 έχουν συγκεντρωθεί στην ελβετική πόλη «σε μια προσπάθεια να θέσουν σε κίνηση τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού».

Στο ίδιο μήνυμα ο κ. Ράαμπ σημείωσε ότι «όλες οι πλευρές πρέπει να εργαστούν από κοινού για να πετύχουν μία δίκαιη και διαρκή λύση του κυπριακού ζητήματος».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία της συνάντησης της ολομέλειας της σύσκεψης υπό τον κ. Γκουτέρες.

Σύμφωνα με βρετανική πηγή, η αντιπροσωπεία του Ηνωμένου Βασιλείου στη Γενεύη περιμένει να ολοκληρωθούν οι συναντήσεις της ημέρας για να προβεί σε μια πλήρη αξιολόγηση των δεδομένων που θα έχουν διαμορφωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE