Έκτακτη ολομέλεια άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό στη Γενεύη

Έκτακτη ολομέλεια άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό στη Γενεύη

Έκτακτη σύνοδος της ολομέλειας των συμμετεχόντων στην άτυπη διάσκεψη 5+1 για το Κυπριακό θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 τοπική ώρα (20.30 ώρα Κύπρου) στην έδρα των ΗΕ  στη Γενεύη.


Σύμφωνα με πληροφορίες η έκτακτη σύνοδος της ολομέλειας αποφασίστηκε από τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, υπό το φως των εξελίξεων στις διμερείς επαφές που είχε σήμερα με τα εμπλεκόμενα μέρη ο κ. Γκουτέρες.

Ο κ. Γκουτέρες συναντήθηκε διαδοχικά με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκο Δένδια, τον ΥΠΕΞ του Ηνωμένου Βασιλείου Ντομινίκ Ράαμπ, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Πριν την αποψινή σύνοδο της Ολομέλειας ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει συνάντηση  στην έδρα των ΗΕ με τον κ. Ράαμπ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE