Ο ΓΓ του ΟΗΕ ζήτησε από τις πλευρές να του πουν τελικές θέσεις σήμερα Πέμπτη - Νέα ολομέλεια στις 11:00

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ζήτησε από τις πλευρές να του πουν τελικές θέσεις σήμερα Πέμπτη - Νέα ολομέλεια στις 11:00

Ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ζήτησε από τα μέρη που συμμετέχουν στην άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη να προβληματιστούν και να πάνε σε νέα ολομέλεια την Πέμπτη στις 10.00 τοπική ώρα (11 ώρα Κύπρου) για να ακούσει ποιες είναι οι τελικές τους θέσεις για να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί την κατάσταση.



Αυτό ανέφεραν μετά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου κυβερνητικές πηγές. Πρόσθεσαν πως ο κ. Γκουτέρες  έχει ακυρώσει τις διμερείς επαφές που είχε προγραμματίσει για την Πέμπτη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.