Ο ΓΓ του ΟΗΕ ζήτησε από τις πλευρές να του πουν τελικές θέσεις σήμερα Πέμπτη - Νέα ολομέλεια στις 11:00

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ζήτησε από τις πλευρές να του πουν τελικές θέσεις σήμερα Πέμπτη - Νέα ολομέλεια στις 11:00

Ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ζήτησε από τα μέρη που συμμετέχουν στην άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη να προβληματιστούν και να πάνε σε νέα ολομέλεια την Πέμπτη στις 10.00 τοπική ώρα (11 ώρα Κύπρου) για να ακούσει ποιες είναι οι τελικές τους θέσεις για να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί την κατάσταση.



Αυτό ανέφεραν μετά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου κυβερνητικές πηγές. Πρόσθεσαν πως ο κ. Γκουτέρες  έχει ακυρώσει τις διμερείς επαφές που είχε προγραμματίσει για την Πέμπτη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE