ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 265 οικογένειες με πρωτοβουλία της Αστυνομίας ΒΒ

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 265 οικογένειες με πρωτοβουλία της Αστυνομίας ΒΒ

Τα Τμήματα Κοινοτικής Αστυνόμευσης των Βρετανικών Βάσεων, ολοκλήρωσαν σήμερα τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 265 οικογένειες που διαμένουν σε κοινότητες της περιοχής τους.

 
Ανακοίνωση των ΒΒ αναφέρει ότι η συλλογή τροφίμων ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου, με τη στήριξη κοινοτικών φορέων και  εθελοντών, και σήμερα παραδόθηκαν τα τελευταία κιβώτια στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
 
Ο Αρχηγός της Αστυνομίας των Β.Β, Chris Eyre, υπό την αιγίδα του οποίου τέθηκε η πρωτοβουλία, ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους, σημειώνοντας ότι αυτό αποτελεί μέρος της δέσμευσης του, να ενισχύσει τις σχέσεις μεταξύ των Βάσεων και της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
«Το περασμένο Σάββατο, είχα το προνόμιο να συμμετάσχω στην περισυλλογή τροφίμων στις περιοχές Λεμεσού, Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου», ανέφερε και πρόσθεσε ότι ήταν τεράστια η γενναιοδωρία των Κυπρίων.
 
Η κοινοτάρχης Ασώματου, Έλενα Θεμιστοκλέους, ευχαρίστησε την Αστυνομία των Β.Β που «συνεχίζει να υποστηρίζει ευάλωτα άτομα και οικογένειες μέσω της φιλανθρωπικής εργασίας». Σημείωσε δε ότι, «υπάρχουν πολλές οικογένειες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή, λόγω της  πανδημίας, και η υποστήριξη που παρέχεται κατά την περίοδο του Πάσχα εκτιμάται αφάνταστα».
 
Εξάλλου ο Τ/κ κοινοτάρχης Πύλας Veysal Guden, συνεχάρη την Αστυνομία των ΒΒ για την πρωτοβουλία να βοηθήσει φτωχές οικογένειες και πρόσθεσε ότι «αυτό βελτίωσε τη συνεργασία και την ομαδική εργασία για να υποστηρίξουμε τις κοινότητες μας, τόσο κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πάσχα όσο και κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού».
 
Ο Μιχάλης Καουνάς, κοινοτάρχης των Βρυσούλων και της Αχέριτου, είπε ότι «η Αστυνομία των Β.Β επέδειξε μια πολύπλευρη στρατηγική προσέγγιση για την υποστήριξη οργανώσεων και συμπολιτών που έχουν ανάγκη» και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top