EΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: 27 υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης διερευνά η Αστυνομία- ΄'Πρόκειται για πολύ σοβαρά αδικήματα'

EΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: 27 υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης διερευνά η Αστυνομία- ΄'Πρόκειται για πολύ σοβαρά αδικήματα'

Η διερεύνηση των υποθέσεων για σεξουαλικές παρενοχλήσεις συνεχίζεται από το ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας με γοργούς ρυθμούς, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Λοχίας Ελένη Κωνσταντίνου.

 
Απαντώντας σε ερώτηση, η κα. Κωνσταντίνου είπε ότι συνολικά 27 υποθέσεις διερευνήθηκαν ή διερευνώνται από την ειδική ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας, από τις οποίες 14 έχουν καταχωρηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση, οκτώ βρίσκονται υπό διερεύνηση, εκ των οποίων η μία αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να σταλεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες όσον αφορά στον παραπέρα χειρισμό της.
 
«Οι υπόλοιπες διερευνώνται και εξακολουθούμε να συλλέγουμε μαρτυρίες και να λαμβάνονται καταθέσεις. Κάποιες από αυτές τις υποθέσεις, που είναι υπό διερεύνηση βρίσκονται προς το τέλος τους και αναμένεται να γίνει καταχώρησή τους. Άλλες πέντε υποθέσεις βρίσκονται στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες», πρόσθεσε.
 
Καταλήγοντας, η κα. Κωνσταντίνου είπε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρά αδικήματα και το κοινό καλείται να έχει εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και στους χειρισμούς που γίνονται και καλείται σε περίπτωση που περιπέσει στην αντίληψη του οτιδήποτε σχετικά με τέτοιες σοβαρές υποθέσεις να ενημερώνει την Αστυνομία άμεσα και να προβαίνει σε καταγγελίες, «οι οποίες, τονίζουμε ξανά ότι διερευνώνται με κάθε εμπιστευτικότητα και τυγχάνουν εμπιστευτικού χειρισμού από την ανακριτική ομάδα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE