Τσαβούσογλου: «Ο Αναστασιάδης επανέλαβε την παλιά του ρητορική σαν κολλημένο βινύλιο»

Τσαβούσογλου: «Ο Αναστασιάδης επανέλαβε την παλιά του ρητορική σαν κολλημένο βινύλιο»

Κατά την διάρκεια κοινών δηλώσεων με τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ ο Τούερκος Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε, «Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ο Αναστασιάδης δεν μπόρεσε να φέρει νέο όραμα. Επανέλαβε την παλιά του ρητορική σαν κολλημένο βινύλιο».


Στη συνέχεια ανέφερε «Είπαμε ότι μια νέα διαδικασία διαπραγμάτευσης πρέπει να είναι μεταξύ δύο κρατών και όχι μεταξύ δύο κοινοτήτων», είπε προσθέτοντας «Εμείς θα συνεχίσουμε να παρέχουμε πολύ ισχυρή υποστήριξη στη λύση δύο κυρίαρχων και ίσων κρατών που επιθυμεί η τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος.


«Η Ελλάδα υπερασπίστηκε το μοντέλο της Ομοσπονδίας που δεν είχε αποτελέσματα για 50 χρόνια Η Βρετανία και ο ΟΗΕ αναζήτησαν έδαφος για ένα νέο μονοπάτι, αλλά δεν βρέθηκε νέο έδαφος. Ο ΟΗΕ αγωνίζεται για άτυπες συναντήσεις».

 

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας του απάντησε μάλιστα κατά την διάρκεια των δηλώσεων του όταν του μεταφέρθηκε για το «κολλημένο βινύλιο» από τους δημοσιογράφους λέγοντας, του (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE