ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε πτώμα στο Λιοπέτρι – Οι πρώτες πληροφορίες

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε πτώμα στο Λιοπέτρι – Οι πρώτες πληροφορίες

Εντοπιστήκε πτώμα στην ελέυθερη Αμμόχωστο και συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή του ποταμού Λιοπετρίου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πτώμα βρέθηκε να επιπλέει στο νερό και από την πρώτη στιγμή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις. 

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι πρόκειται για άνδρα. Έχουν αρχίσει έρευνες και για τα αίτια θανάτου του.

Περισσότερα σε λίγο...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE