ΠΤΩΜΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ψάρευε ο νεκρός που ανασύρθηκε - Τον εντόπισε πολίτης

ΠΤΩΜΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ψάρευε ο νεκρός που ανασύρθηκε - Τον εντόπισε πολίτης

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια πίσω από το πτώμα που εντοπίστηκε το σήμερα Παρασκευή 30 Απριλίου το πρωί στον ποταμό Λιοπετρίου στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, πρόκειται για 65χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν εκεί και ψάρευε ενώ κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τη ζωή του.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από πολίτη να επιπλέει στο νερό πλησίον εστιατορίου που βρίσκεται στην περιοχή. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, όπου απέκλεισε την σκηνή και ανέσυραν το πτώμα από την θάλασσα. Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου βρέθηκαν στο σημείο και από εξετάσεις που διενεργήθηκα απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαφανούν από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άνδρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE