ΠΤΩΜΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ψάρευε ο νεκρός που ανασύρθηκε - Τον εντόπισε πολίτης

ΠΤΩΜΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ψάρευε ο νεκρός που ανασύρθηκε - Τον εντόπισε πολίτης

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια πίσω από το πτώμα που εντοπίστηκε το σήμερα Παρασκευή 30 Απριλίου το πρωί στον ποταμό Λιοπετρίου στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, πρόκειται για 65χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν εκεί και ψάρευε ενώ κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τη ζωή του.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από πολίτη να επιπλέει στο νερό πλησίον εστιατορίου που βρίσκεται στην περιοχή. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, όπου απέκλεισε την σκηνή και ανέσυραν το πτώμα από την θάλασσα. Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου βρέθηκαν στο σημείο και από εξετάσεις που διενεργήθηκα απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαφανούν από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άνδρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE