ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά κοντά σε οικίες στην Επισκοπή Λεμεσού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά κοντά σε οικίες στην Επισκοπή Λεμεσού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυρκαγιά μαίνεται αυτή την ώρα (15:00) στην περιοχή Επισκοπής στην Λεμεσό και κατακαίει άγρια βλάστηση σε βουνοπλαγιά. 

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και κατάβάλει προσπάθειες κατάσβεσης της με τους ανέμους να δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησίον της φωτιάς υπάρχουν κατοικίες και γίνονται προσπάθειες να μην καταφέρει η φωτιά να φτάσει μέχρι εκεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE