Μπούκαρε στο σπίτι 22χρονου η Αστυνομία - 1,343 κροτίδες τον έστειλαν στην φυλακή

Μπούκαρε στο σπίτι 22χρονου η Αστυνομία - 1,343 κροτίδες τον έστειλαν στην φυλακή

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση 1,343 εργοστασιακών κροτίδων, προχώρησαν σήμερα Παρασκευή 30 Απριλίου το πρωί μέλη της Αστυνομίας. 

Ο εντοπισμός των κροτίδων, προέκυψε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου, κατά τη διάρκεια της οποίας, έγιναν έρευνες βάσει δικαστικών ενταλμάτων, σε τέσσερις οικίες και υποστατικά, στις περιοχές Περιστερώνας, Ευρύχου και Κακοπετριάς. 

Σε έρευνα στην οικία νεαρού προσώπου ηλικίας 22 ετών, εντοπίστηκε ο αριθμός των πιο πάνω κροτίδων, με αποτέλεσμα ο νεαρός να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.