Μπούκαρε στο σπίτι 22χρονου η Αστυνομία - 1,343 κροτίδες τον έστειλαν στην φυλακή

Μπούκαρε στο σπίτι 22χρονου η Αστυνομία - 1,343 κροτίδες τον έστειλαν στην φυλακή

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση 1,343 εργοστασιακών κροτίδων, προχώρησαν σήμερα Παρασκευή 30 Απριλίου το πρωί μέλη της Αστυνομίας. 

Ο εντοπισμός των κροτίδων, προέκυψε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου, κατά τη διάρκεια της οποίας, έγιναν έρευνες βάσει δικαστικών ενταλμάτων, σε τέσσερις οικίες και υποστατικά, στις περιοχές Περιστερώνας, Ευρύχου και Κακοπετριάς. 

Σε έρευνα στην οικία νεαρού προσώπου ηλικίας 22 ετών, εντοπίστηκε ο αριθμός των πιο πάνω κροτίδων, με αποτέλεσμα ο νεαρός να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE