Μπούκαρε στο σπίτι 22χρονου η Αστυνομία - 1,343 κροτίδες τον έστειλαν στην φυλακή

Μπούκαρε στο σπίτι 22χρονου η Αστυνομία - 1,343 κροτίδες τον έστειλαν στην φυλακή

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση 1,343 εργοστασιακών κροτίδων, προχώρησαν σήμερα Παρασκευή 30 Απριλίου το πρωί μέλη της Αστυνομίας. 

Ο εντοπισμός των κροτίδων, προέκυψε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου, κατά τη διάρκεια της οποίας, έγιναν έρευνες βάσει δικαστικών ενταλμάτων, σε τέσσερις οικίες και υποστατικά, στις περιοχές Περιστερώνας, Ευρύχου και Κακοπετριάς. 

Σε έρευνα στην οικία νεαρού προσώπου ηλικίας 22 ετών, εντοπίστηκε ο αριθμός των πιο πάνω κροτίδων, με αποτέλεσμα ο νεαρός να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE