Μπούκαρε στο σπίτι 22χρονου η Αστυνομία - 1,343 κροτίδες τον έστειλαν στην φυλακή

Μπούκαρε στο σπίτι 22χρονου η Αστυνομία - 1,343 κροτίδες τον έστειλαν στην φυλακή

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση 1,343 εργοστασιακών κροτίδων, προχώρησαν σήμερα Παρασκευή 30 Απριλίου το πρωί μέλη της Αστυνομίας. 

Ο εντοπισμός των κροτίδων, προέκυψε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου, κατά τη διάρκεια της οποίας, έγιναν έρευνες βάσει δικαστικών ενταλμάτων, σε τέσσερις οικίες και υποστατικά, στις περιοχές Περιστερώνας, Ευρύχου και Κακοπετριάς. 

Σε έρευνα στην οικία νεαρού προσώπου ηλικίας 22 ετών, εντοπίστηκε ο αριθμός των πιο πάνω κροτίδων, με αποτέλεσμα ο νεαρός να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE