Σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Κτύπησε σε πέντε σημεία και κατέληξε σε κτίριο 44χρονος στην Πάφο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Κτύπησε σε πέντε σημεία και κατέληξε σε κτίριο 44χρονος στην Πάφο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες Παρασκευή 30 Απριλίου το βράδυ στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 44χρονος οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του επί της οδού Αγαπήνωρος. 

Ακολούθησε τρελή πορεία του οχήματος κτυπώντας αρχικά σε νησίδα μετά σε κορμό δέντρου και στο πεζοδρόμιο καθώς σύρθηκε και κτύπησε ξανά στο πεζοδρόμιο, ανώ ανασηκώθηκε και προσέκρουσε σε κτίριο, όπου και ακινητοποιήθηκε. 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό του 44χρονου οδηγού από το όχημα και ασθενοφόρο, όπου το μετέφερε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με κάταγμα αυχένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Η Αστυνομία εξετάζει τα αίτια του τροχαίου. 

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE