Σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Κτύπησε σε πέντε σημεία και κατέληξε σε κτίριο 44χρονος στην Πάφο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Κτύπησε σε πέντε σημεία και κατέληξε σε κτίριο 44χρονος στην Πάφο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες Παρασκευή 30 Απριλίου το βράδυ στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 44χρονος οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του επί της οδού Αγαπήνωρος. 

Ακολούθησε τρελή πορεία του οχήματος κτυπώντας αρχικά σε νησίδα μετά σε κορμό δέντρου και στο πεζοδρόμιο καθώς σύρθηκε και κτύπησε ξανά στο πεζοδρόμιο, ανώ ανασηκώθηκε και προσέκρουσε σε κτίριο, όπου και ακινητοποιήθηκε. 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό του 44χρονου οδηγού από το όχημα και ασθενοφόρο, όπου το μετέφερε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με κάταγμα αυχένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Η Αστυνομία εξετάζει τα αίτια του τροχαίου. 

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE