Κοριτσάκι 6 ετών κινδύνευσε με πνιγμό στη Λεμεσό - Αρνήθηκαν να καλέσουν το ασθενοφόρο οι γονείς

Κοριτσάκι 6 ετών κινδύνευσε με πνιγμό στη Λεμεσό - Αρνήθηκαν να καλέσουν το ασθενοφόρο οι γονείς

Κοριτσάκι 6 χρονών παρ ολίγον να χάσει την ζωή του σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από την ακτή όπως αναφέρει σε ανάρτηση της η Παγκυπρια Επιτροπη Επαγγελματιων Ναυαγοσωστων Παραλιων.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην παραλία Four Seasons στην Λεμεσό και ώρα 12.30 περίπου όταν αλλοδαπό κοριτσάκι 6 χρονών παρ ολίγον να χάσει την ζωή του.

Σύμφωνα με την ανάρτηση το κοριτσάκι ήταν μαζί με άλλα δύο παιδάκια κοντινής ηλικίας και αφέθηκαν χωρίς επίβλεψη από τους γονείς τους οι οποίοι βρίσκονταν σε απόσταση 100 μέτρων περίπου από το σημείο και ήταν απασχολημένοι με το κινητό τους τηλέφωνο.

Ναυαγοσώστης στον παρακείμενο ναυαγοσωστικό πύργο ΛΕΜ6 παρατήρησε έγκαιρα ότι το κοριτσάκι ξεκίνησε να βυθίζεται και με την άμεση επέμβαση του αποσόβησε τον επερχόμενο πνιγμό. Στο κοριτσάκι παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έγινε σύσταση στους γονείς να επισκεφθούν άμεσα ιατρικό κέντρο αφού αρνήθηκαν να καλεστεί ασθενοφόρο.

Με αφορμή το νέο αυτό περιστατικό η Παγκυπρια Επιτροπη Επαγγελματιων Ναυαγοσωστων Παραλιων συστήνει σε όλους τους γονείς να έχουν την αμέριστη προσοχή τους στα ανήλικα άτομα που συνοδεύουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE